Posted on

Често и на много от нас се случва работното място да задължава с определен дрес код. Изборът на облекло трябва да бъде внимателно направен, а когато имаме изобилие от предложения, това може да е лесно и приятно.

Ако и вие сте от онези дами, които максимално се възползва от почивните дни и носят удобни дамски дрехи, то предлагаме ви да разгледате тук.

Вмъкнете в гардероба си нестандартни сетове

Заложете на нова визия. В есента на мода са блестящи облекла, дори пайети. Така, че смело може да ги добавите в тоалета. Ако обичате удобството от носене на кецове, съчетайте с практична тениска. Ако сте от хората, които остават верни на елегантната визия, то комбинирайте класическа черна или бяла рокля с интересни обувки, палто, съчетайте с правилните аксесоари.

Внесете натроение

Не забравяйте за силата, както на аксесоари, така и на цветове. Такива внасят много настроение. Повече за тях, научете от тук:

Цветни дрехи и аксесоари – ако предпочитате ярки тоналности и светли цветове то серия на цветна дамска жилетка или пролетно яке може да ви се стори подходяща. Комбинирайте според материи – кожа, велур, вилна, памук. Аксесоарите дарява елегантна визия или момичешки и непринуден облик, само с форми и съчетания. Добавете желаната визия, според това, какво излъчване искате да притежавате. Така например с дълги ръкавици може да създадете повече официалност на тоалета. Заложете на естествени кожи.

Неутрални нюанси в дамски дрехи – ако предпочитате да останете в сянката на тоновете, то изберете дамски дрехи в меки нюанси. Няма да ви е трудно да намерите хармонична комбинация между тези дрехи и аксесоарите. Добра идея е цветът да си подхожда. Например в ръкавици, шал и шапка изберете допълващи се тонове. Комплектите винаги са били за предпочитане.

Facebook Comments